Warning: A non-numeric value encountered in /data/sites/web/houseofmtbnl/www/catalog/model/bossblog/blogtagcloud.php on line 43Warning: A non-numeric value encountered in /data/sites/web/houseofmtbnl/www/catalog/model/bossblog/blogtagcloud.php on line 43 Waarom House of MTB
Contact
Zaltbommel
Waarom House of MTB

Waarom House of MTB

6
Mar

Vanuit passie.

Waarom zou u kiezen voor House of MTB? Zoals op de homepage al wordt aangegeven, richt House of MTB zich vooral op de grotere en zwaardere mountainbiker. Maar iedere mountainbiker met passie voor de sport kan hier uiteraard terecht. 

Tja, waarom dan House of MTB en niet een andere shop? Passie voor mountainbiken. Vanuit deze passie is er gekozen voor een specifiek aantal merken, welke deze passie voor de sport delen. Kwaliteitsproducten waar ik als eigenaar van House of MTB alleen maar achter kan staan. Merken die ik zelf ook gebruik en merken waarvan ik weet dat ze de passie voor de sport delen, maar ook merken waarvan ik weet dat ze geschikt zijn voor zowel de langere of zwaardere man of vrouw, alsmede de andere mountainbikers met passie en gevoel voor kwaliteit. 

Zelf ben ik met mijn 1.98 meter en ruim 100 kilo niet exact de gemiddelde mountainbiker. Dit heeft tot gevolg dat niet ieder product geschikt is. Zowel het gewicht als de lengte geeft een beperking ten opzicht van een hoop aantal merken. Liteville en Nicolai zijn merken die zowel qua geometrie alsmede kwaliteit de liefhebber zeker zullen aanspreken. Maar ook de grotere dan wel de zwaardere mountainbiker kan genieten van de kwaliteit van deze hoogstaande merken. 

De meeste merken, zullen voor de langere mountainbiker, niet in een passend frame voorzien. De reach die je nodig hebt om comfortabel te kunnen fietsen, is gelukkig terug te vinden binnen onze merken. Zelfs de mogelijkheid om het frame custom op maat te laten maken, is aanwezig.

Vooral ook in het Enduro en Downhill segment is er helaas onvoldoende oog voorde grotere mountainbiker. Helaas zijn er maar enkele merken die hierin voorzien. Ook als u dus 2.10 meter bent.

Daarnaast is ook Transition leverbaar. Niet specifiek een merk voor de langere of zwaardere man, maar wel een merk met passie en kwaliteit.


Verder zijn er natuurlijk nog diverse merken gekozen voor onderdelen. Syntace, al jaren bekend als innovatief en baanbrekend en top kwaliteit. ANVL, kwalitatief hoogstaande producten voor het Enduro, Freeride, All Mountain en Downhill segment. Reverse is een bekende in de MTB wereld. Niet voor niets sponsort Reverse mannen als Nico Vink. Kwaliteit en vormgeving staan voorop. Maar vooral ook doordachte producten. Mozartt staat bekend om hun kwaliteit chainguides, bash en chainguides. Niet voor niets worden rijders als Darren Berrecloth gesponsord door Mozartt. In de praktijk dus door de absolute top getest en akkoord bevonden. Daarnaast Eightpins. De verassing van 2016. Prijswinnaar van de MTB Awards innovation 2016 en Design & Innovation Award 2017. De unieke dropperpost qua innovatie. Dropperpost opnieuw uitgevonden. Maar daarnaast ook BikeYoke. Ook zo'n innovatieve dropperpost. Met unieke en doordachte ideeën verwerkt in een unieke dropperpost.

Leave Your Comment